Daphne Deckers druk met selfies bij RTL Boulevard

Daphne Deckers was achter de schermen bij RTL Boulevard vooral druk met het nemen van selfies. Dat onthulden haar collega’s vrijdag in de showrubriek. Elke keer als Deckers mocht invallen, maakte ze een foto van haar outfit om die op Instagram te delen. Marc van der Linden en Peter van der Vorst deden vrijdag in Deckers laatste Boulevard voor hoe ze steeds stond te poseren. Van der Vorst: “Met de telefoon stond ze altijd heel ongemakkelijk een foto van zichzelf te maken.

Ook Van der Linden vond het erg grappig. “Wat ik het meest aan haar ga missen, zijn de poses in de kleedkamer waar je toch nog even het model zag terugkomen.

Ja, dat heb ik wel meegekregen“, reageerde Winston Gerschtanowitz. En John van den Heuvel: “Ik vond het helemaal niet erg, want het waren prachtige plaatjes.

In haar laatste RTL Boulevard mocht Deckers veel lovende woorden in ontvangst nemen, maar het is de vraag hoe oprecht die waren. Albert Verlinde noemde haar bijvoorbeeld een ‘fenomeen’ en Van der Linden sprak van ‘de koningin van RTL Boulevard’, terwijl ze nou niet bepaald zo bekendstaat.

Aan het eind van de uitzending reikte Verlinde een cadeau uit aan Deckers. “Alle deskundigen bij Boulevard hebben selfies gemaakt in de meest heerlijke houdingen en die zijn ingelijst“, sprak hij. “Dit heeft te maken met wat je altijd bij RTL Boulevard deed: het maken van selfies.

Deckers werd er niet boos over dat ze zo op haar ijdelheid werd aangesproken. Eerder raakte ze wel wat geïrriteerd toen Verlinde haar in de uitzending met haar aanhoudende stroom aan pikante Instagram-foto’s confronteerde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen