Volkskrant vindt Matthijs van Nieuwkerk onvriendelijk

Foto: RVDMatthijs van Nieuwkwerk krijgt kritiek uit onverwachte hoek: de Volkskrant roept zijn interview met Maxim Hartman uit tot mediaflop van de week. Dat is vandaag te lezen in het dagblad. Van Nieuwkerk gaf Hartman deze week in De Wereld Draait Door een podium om te vertellen over zijn vrouwonvriendelijke boekje. Daarna wees hij naar een dikke vrouw met kort kapsel in het publiek. “‘Wat is dit voor type?’ Lekker lachen, lekker makkelijk. Kom er maar in, Maxim: ‘Op het eerste gezicht lijkt ze op de tweezitter.’

De Volkskrant vindt het stuitend dat Van Nieuwkerk het belachelijk maken van zijn eigen publiek grappig vindt. “Van Nieuwkerk gierde het uit. Niet zozeer vrouwonvriendelijk. Gewoon onvriendelijk.”

Hartman wordt deze maand in een interview met HP/DeTijd gevraagd waarin zijn talent schuilt. Volgens de presentator is het zijn onaangepastheid en wordt hij steeds beloond voor krankzinnig gedrag.

Een van die beloningen is dat de redactie van De Wereld Draait Door elke scheet die Hartman laat, vindt ruiken naar een lekkerlachen-item”, aldus de Volkskrant.

Lees ook: Marlayne Sahupala teleurgesteld in Matthijs (deze week)

Het Volkskrant-artikel Top Of Flop kunt u lezen via Blendle.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen