Marlayne Sahupala teleurgesteld in Matthijs

Foto: SBSMarlayne Sahupala, presentatrice van Hart van Nederland, heeft maandagavond met stijgende verbazing gekeken naar het interview van Matthijs van Nieuwkerk met Maxim Hartman in De Wereld Draait Door. Dat meldt ze op Twitter. Hartman heeft een boekje geschreven waarin hij de vrouw tot op het bot beledigt en kwam daar over op geheel eigen wijze over vertellen. “Vrouwen in ’t publiek beledigen met slechte seksistische grappen mag van Matthijs. Beetje jammer. Niet nodig lijkt me“, aldus Sahupala.

De Hart van Nederland-ster is niet de enige die kritiek heeft op het item in De Wereld Draait Door. Op sociale media was er veel kritiek, bijvoorbeeld van moeders die het erg ver vonden gaan dat termen als beffen en squirten voorbijkwamen in de vroege avond.

LINDAnieuws is ook niet gecharmeerd van het interview. Het nieuwsplatform van Linda de Mol vond het vooral ver gaan dat Hartman twee vrouwen uit het publiek voor schut zette.

Matthijs hielp Maxim daarbij, en ook dat werd niet gewaardeerd. Kortom: dit sloeg de plank even totaal mis.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen