Maurice Wijnen: ‘Toyboy Patricia wil acteren? Hahaha!’

Geplaatst op vr 29 apr 2016 om 11:00

Maurice Wijnen vindt het lachwekkend dat de toyboy van Patricia Paay acteerambities heeft. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws. Maurice Dix heeft zich laten inschrijven bij een castingbureau. “Ik moet er een klein beetje lachen“, aldus Wijnen. “Ik stoor me er een beetje aan. Mensen die op tv zijn of een relatie hebben met een bekend iemand, denken allemaal opeens maar te kunnen gaan acteren. Nou, sorry, daar moet je toch echt talent voor hebben.”

Mensen moeten acteren eens serieus gaan nemen, vindt Wijnen. “Ik zou zeggen: ga eens naar een cursus, een toneelschool, een kleinkunstacademie of doe eens een keer auditie.”

Het zou kunnen dat Dix een acteertalent is, maar Wijnen is sceptisch. “Waarom kan hij het opeens wel? Hij is automonteur en hij is met Patricia Paay. Ik ben dol op Patricia Paay, maar…”

Wijnen heeft overigens ook smakelijk gelachen om de foto waarmee Dix zich heeft ingeschreven bij een castingbureau. “Ik vind het een beetje het wat vollere broertje van Jason Donovan anno 1984 met die lok, maar oké. Het is een keuze.”
8 Reacties op “Maurice Wijnen: ‘Toyboy Patricia wil acteren? Hahaha!’”


 1. gtstfites

  Dix? Is dat de reden dat patricia hem wel ziet zitten? Dat ze denkt dat hij meerdere dix heeft? Snap je? haha.

 2. Sannie

  Tja…..hij zal wel niet genoeg verdienen als automonteur dus zal zijn vriendinnetje die de AOW-leeftijd heeft wel tegen hem gezegd hebben dat hij een bijbaan moet zoeken om haar dure levensstijl te kunnen betalen ……..arme jongen haha

 3. Willem

  Toch erg dat de man met de meest gigantische oren van Nederland mensen af gaat kraken op hun uiterlijk. Even een pas op de plaats, Flappie!

 4. Sinterklaas

  O Maurice, heb je nou je musical tandjes gebleekt? hahahaha hahahaha.
  O Maurice, groeien je oren nu nog steeds elke week? hahaha hahahha hahaha
  O Maurice, hahaha hahahha hahaha wie ben je eigenlijk?

 5. gerd

  Willem hij heeft wel grote oren. Als hij keeper was van een voetbalelftal kan hij de ballen altijd nog tegen houden met de grote oren ipv handen.

 6. Vlaams Belang

  Domme gast. Gaat met zijn grootmoeder een relatie aan!

 7. PvPuffelen

  Ik lach ff met Maurice mee .

 8. Bekijk het maar

  De grootste Amerikaanse, maar ook vele nederlandse acteurs hebben nooit eenacteurs opleiding gehad. Het geld trouwens ook voor de grootste muzikanten tter wereld die gewoon zelf zijn gaan spelen en nooit les hebben gehad, laat staan concervarttorium..
  Trouwens, wie is dan wel deze Maurice Wijnen als zelfs ik nog nooit van hem gehoord heb?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.