Maurice Wijnen: ‘Toyboy Patricia wil acteren? Hahaha!’

Maurice Wijnen vindt het lachwekkend dat de toyboy van Patricia Paay acteerambities heeft. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws. Maurice Dix heeft zich laten inschrijven bij een castingbureau. “Ik moet er een klein beetje lachen“, aldus Wijnen. “Ik stoor me er een beetje aan. Mensen die op tv zijn of een relatie hebben met een bekend iemand, denken allemaal opeens maar te kunnen gaan acteren. Nou, sorry, daar moet je toch echt talent voor hebben.”

Mensen moeten acteren eens serieus gaan nemen, vindt Wijnen. “Ik zou zeggen: ga eens naar een cursus, een toneelschool, een kleinkunstacademie of doe eens een keer auditie.”

Het zou kunnen dat Dix een acteertalent is, maar Wijnen is sceptisch. “Waarom kan hij het opeens wel? Hij is automonteur en hij is met Patricia Paay. Ik ben dol op Patricia Paay, maar…”

Wijnen heeft overigens ook smakelijk gelachen om de foto waarmee Dix zich heeft ingeschreven bij een castingbureau. “Ik vind het een beetje het wat vollere broertje van Jason Donovan anno 1984 met die lok, maar oké. Het is een keuze.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen