Televizier prijst SBS 6 om binnenhalen Frank Visser

Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, prijst SBS 6 om het binnenhalen van de seniore Frank Visser (64). Dat laat hij blijken in zijn column in het televisieblad. SBS 6 geeft het goede voorbeeld, vindt De Goeij. “Ik hoop dat ik rond die leeftijd ook nog (…) de kans krijg om dan nog een nieuw pad in te slaan. Want dat is ook vaak waar het in onze moderne maatschappij aan ontbreekt. Te grijs? Te veel rimpels? Te oud? Dan is het al snel voorbij. Belachelijk natuurlijk!

SBS 6 gaat wél in zee met grijs. “Leuk dat Mr. Frank Visser nog een kans krijgt. Een voorbeeld voor ons allen. Voor alle werkgevers én werknemers van Nederland.

De Goeij prijst niet alleen SBS 6, maar ook Visser. Hij vindt het bewonderenswaardig dat hij op zijn leeftijd de NCRV heeft verlaten voor SBS. “In de herfst van zijn carrière, op een punt waarop de meeste mensen al bijna aan pensioen denken, gaat Frank Visser een nieuw avontuur aan.”

De transfer van Visser was bijna net zo verrassend als die van Irene Moors van RTL naar SBS. “Wel bijzonder dat SBS twee iconen van de Nederlandse tv naar zich toe heeft weten te halen.”

Ik begrijp die zender wel. Kijkcijfers komen niet vanzelf en SBS moet al jaren keihard knokken. Een positie ergens in de buurt van NPO 1 of RTL 4 is nog ver weg, maar wel het gedroomde doel.”

Lees ook: ‘SBS 6 dreigt een bejaardenomroep te worden’ (deze maand)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen