Rob Geus: ‘Of ik 1,1 miljoen heb? Dat zal wel kloppen’

Foto: SBSSBS 6-keurmeester Rob Geus boert goed. Hij kan zich inmiddels miljonair noemen. Dat heeft hij vanochtend bevestigt in Goeiemorgen Lex op 100% NL. Zakenblad Quote ontdekte dat het bedrijf van Geus een eigen vermogen heeft van 1,1 miljoen euro. “Dat zullen ze uitgezocht hebben. Ik zeg ook niet dat het niet waar is. Ja, ik kan wel gaan ontkennen, maar als ze de cijfers hebben nagetrokken, dan zullen ze kloppen denk ik. Maar nogmaals: we gaan lekker door“, aldus de presentator.

Geus is van plan om dat bedrag nog even flink aan te vullen. “Het gaat goed met me, maar we zijn er nog lang niet hoor. We moeten de kar nog even door trekken hoor. Nogmaals: als je je werk leuk vindt, haal je daar een bepaalde voldoening uit. Ik doe het graag.

Aan vroeg met pensioen gaan denkt hij niet. “Waarom zou ik moeten stoppen? Ik ben hartstikke jong man.”

Naast zijn werk voor SBS 6, verdient Geus ook veel geld met een eigen keurmerkje, waar ondernemers hem duizenden euro’s voor betalen. Het VARA-programma Rambam legde vorig jaar met verborgen camera vast dat Geus niet zo kritisch is als de portemonnee wordt getrokken.

Momenteel werkt Geus voor SBS 6 aan het programma Smerige Zaken, waarin Geus de hygiëne in horeca, bedrijfskantines, verzorgingstehuizen en scholen onderzoekt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen