Veel Indiana Jones en Jason Bourne in mei bij Veronica

Foto: SBSDe films met Indiana Jones en Jason Bourne krijgen een prominente plek in de programmering van Veronica’s traditionele Meimaand Filmmaand. Van beide filmreeksen worden alle delen uitgezonden. Dat heeft Veronica vandaag laten weten. Vooruitlopend op het nieuwe deel én om te vieren dat 35 jaar geleden de allereerste Indiana Jones-film werd gelanceerd, zal Veronica de vier reeds bestaande films uitzenden in chronologische volgorde: elke donderdag om 20.30 uur.

Ook alle vier de delen van de Jason Bourne-filmserie verschijnen in mei op de buis bij Veronica. Dit jaar keren Matt Damon en Paul Greengrass terug met het vijfde deel van de reeks en daarom zal Veronica alle vier de voorgaande films wekelijks uitzenden op maandagen om 20.30 uur.

Maar Veronica heeft veel meer in petto tijdens de filmmaand, zoals ‘vette actiefilms en grote premières’. “Dat zijn bijvoorbeeld de premières van RoboCop, The Hobbit 2: The Desolation of Smaug en actiethriller Non-Stop.

Verder zijn ook de korte programma’s Superguide Filmchallenge en Superguide Filmreview, een samenwerking met Veronica Superguide, nieuw.

In de Superguide Filmchallenge krijgt presentator Benten Wijnen elke aflevering een opdracht op het gebied van films. Zo moet hij bijvoorbeeld een Star Wars-scene naspelen en in korte tijd een stand-up comedian worden zoals in Funny People.

De Superguide Filmreview spreekt voor zich; er worden verschillende films, die op tv of in de bioscoop zijn te zien, gerecenseerd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen