Tim Hofman beledigt ‘onzekere bitch’ Erdoğan

De Turkse president Erdoğan maakt zich met zijn repressie niet bepaald geliefd bij bekend Nederland. Ook BNN-presentator Tim Hofman kiest er nu voor om het staatshoofd te beledigen. Dat is te lezen op Twitter. Hofman volgt het voorbeeld van onder meer Hans Teeuwen en de Duitse satiricus Jan Böhmermann. “Als Europa een schoolklasje zou zijn was Erdoğan die onzekere bitch die andere meisjes pest en veel oudere mannen pijpt voor eigenwaarde“, twittert de 27-jarige presentator.

Onze premier Mark Rutte zou in dat klasje ‘die docent zijn die alleen grapjes maakt met de populaire kids’, aldus Hofman. “En Frans Timmermans zit gewoon twee klassen lager maar weigert dat te accepteren en draagt plateauzolen en naveltruitjes om erbij te horen.

Hofman vindt het ‘volslagen waanzin’ dat de Nederlandse Metro-columniste Ebru Umar dit weekend in haar buitenverblijf in Turkije is aangehouden door de Turkse politie vanwege twee kritische tweets over Erdoğan.

Voor straf al Erdoğan z’n favo muziek alleen op Tidal”, zegt Hofman, verwijzend naar ophef over het feit dat muziek van Beyoncé en Prince alleen bij Tidal en niet bij de veel populairdere streamingdiensten te horen is.

Hofman gaat vandaag op vakantie naar Brazilië. Daar zal hij drie weken verblijven.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen