LINDA.tv-ster Antoinnette: ‘Afgezeken in eigen krant’

Foto: Elvin BoerLINDA.tv-ster Antoinnette Scheulderman vindt het erg jammer dat ze vandaag, op haar 41ste verjaardag, wordt ‘afgezeken’ in haar eigen Volkskrant. Dat laat de interviewster weten op Twitter. Volkskrant-columnist Aaf Brandt Corstius stelt in een column dat haar LINDA.tv-programma De Mobiel Van vast doorgestoken kaart is en dat Scheulderman niet de vragen stelt die alle kijkers willen horen. “Wel lekker, zo op je verjaardag even worden afgezeken in je eigen krant“, reageert ze.

Scheulderman heeft helemaal geen afspraken gevraagd met de bekende Nederlanders die haar in het programma toegang geven tot hun mobiele telefoon, stelt ze. “Alleen bij Linda de Mol, maar Aaf doet liever lullig.

Met De Mol móesten wel afspraken worden gemaakt, aldus Scheulderman. “Die had toen net een jaar een stalker gehad. Logisch dus.

Corstius vindt dat de interviews erg braaf blijven, maar volgens Scheulderman is er tijdens de gesprekken genoeg pikants naar boven gekomen, zoals de Grindr-app op de telefoon van Joop Braakhekke. “Joop vertelde dat hij en zijn man er ‘niet aan moeten denken’ om seks met elkaar te hebben, maar wel heel gelukkig zijn samen, vond ik bijvoorbeeld heel mooi.

Al met al vindt Scheulderman het een erg lullige column van Corstius. “Ik vind haar normaal best leuk.

Froukje de Both is vandaag ook jarig.

De Corstius-column kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Aaf Brandt Corstius analyseert mond Patty Brard (2014)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen