Aaf Brandt Corstius analyseert mond Patty Brard

Patty Brard kan met het openen van haar mond non-verbale complimenten geven als geen ander. Dat schrijft Aaf Brandt Corstius in de Volkskrant. Corstius heeft Brard even goed onder de loep genomen. “Patty kan, heb ik al vaker in haar programma’s gezien, op een bepaalde manier haar mond open laten hangen waarmee ze tegelijkertijd uitdrukt ‘Ik ben stomverbaasd’, ‘Ik ben dolgelukkig’ en ‘Ik weet niet wat ik moet zeggen maar dat maakt voor dit programma niks uit’.”

Brard was vorige week te zien in Hollands Beste Bloemstylist, waarin de opdracht was om een bruidsboeket voor haar te ontwerpen. Eén van de stylisten had een paars boeket gemaakt. “Toen deed Patty: ‘Het is heel gevaarlijk wat ik hier zie qua kleuren’ – mond tijdje wagenwijd open – ‘het komt geváárlijk in de buurt van mijn kleuren.’

De kandidate gaf daarna aan een ‘winnaarsgevoel’ te hebben. “Dat gevoel kan alleen Patty je geven.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen