Guus Meeuwis doet The Voice niet voor het geld

Een grote zak geld van John de Mol is niet de reden dat Guus Meeuwis ‘ja’ heeft gezegd tegen The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger vandaag in het AD. Meeuwis heeft The Voice jarenlang geweigerd en liet zich er zelfs negatief over uit in de media. Na een halfjaar praten is hij toch overstag gegaan, maar naar eigen zeggen niet vanwege het geld. “Nee, dat heeft nooit een rol gespeeld. Ik had echt de behoefte om eens niet zo koppig te zijn en te luisteren naar mijn dochter.

Zijn dochter vond dat Meeuwis niet langer mocht weigeren. “Mijn dochter zei: ‘pap, je kunt niet wéér nee zeggen. Ik vind het leuk als je het gaat doen.’ Als zij er zo in staat, moest ik maar eens zwichten.

Meeuwis heeft het geduld van De Mol flink op de proef gesteld. “Ik werd een half jaar geleden al benaderd om coach te worden voor het zevende seizoen. Ik heb al die maanden veel gesprekken gevoerd. Nee, het is niet zo dat ik allemaal eisen had. Totaal niet zelfs, dat zit niet in mijn aard. Het lag aan mijn getwijfel.”

John de Mol is een enthousiaste man, maar hij weet ook dat de beslissing bij mij ligt. Op een gegeven moment moet je mans genoeg zijn om ja of nee te zeggen. Zij moeten ook verder. Mijn besluit om mee te doen is vrij vers.

Het AD-interview met Guus Meeuwis kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Guus Meeuwis na jarenlang afkraken tóch in The Voice (zaterdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen