Vijf uur-show Tijd voor MAX toe aan aflevering 1000

De Martine van Os en Sybrand Niessen-show Tijd voor MAX viert dinsdag zijn duizendste aflevering. Het duo zal in de uitzending terugblikken op de ‘vele mooie, grappige of ontroerende momenten uit de afgelopen 999 afleveringen’. Dat heeft de omroep laten weten. Na ruim 900 afleveringen werden Van Os en Niessen begin dit jaar beloond met een verhuizing van NPO 2 naar vlaggenschip NPO 1. Ze hebben de zender marktleider gemaakt tussen 17.00 en 18.00 uur.

Bijna eenvijfde van alle kijkers in dat namiddaguur stemt af op Tijd voor MAX, dus de sfeer zit er goed in bij de presentatoren. In de jubileumspecial ontvangen ze ‘interessante en graag geziene gasten’, waaronder schaatslegende Ard Schenk.

Ook komt de hoofdredacteur van wetenschapstijdschrift Quest Thomas Hendriks langs om Tijd voor MAX te feliciteren en prikt behalve de ballonnen ook een aantal hardnekkige mythes rond voeding door: is groene thee bijvoorbeeld echt gezonder dan zwarte?

Natuurlijk kun je geen feest vieren zonder lekkernijen. Daarom mag topkok Antoine Hermans bij deze duizendste Tijd voor MAX zéker niet ontbreken in de keuken.”

De uitzending zal verder vol zitten met verrassingen. “Een tipje van de sluier: niemand minder dan de beroemde Gibson Brothers treden op in de studio, met hun wereldhit Que sera mi vida! Deze muzikale uitsmijter zouden we wel duizend keer willen horen, nietwaar?

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen