René Froger voor het eerst sinds drankgeruchten op tv

René Froger is vanavond te gast in RTL Late Night. Hij komt bij Humberto Tan vertellen over zijn deelname aan de NPO 1-show Maestro. Dat heeft RTL 4 laten weten. Het is Frogers eerste grote tv-optreden sinds Gordon hem beschuldigde van ernstig drankmisbruik. “Als hij drinkt is het een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen. Schreeuwende ruzies. Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden. Hij heeft mij een keer zo enorm uitgescholden, echt niet normaal”, zei hij.

Tot nu toe heeft Froger alleen via zijn manager gereageerd op de beschuldigingen. Die gaf aan dat Froger geen stappen onderneemt. “Dat gaat René niet doen! Ook, omdat Gordon zijn uitspraken deed in een opinieprogramma. Daarin staat het iedereen vrij zijn of haar mening te ventileren. En dat is het trouwens ook: alleen de mening van Gordon.

De manager heeft niet expliciet gezegd of Froger wel of niet te veel alcohol drinkt, maar zei: “Waar gewerkt wordt onder grote druk ontstaan als vanzelfsprekend conflicten. Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan“, zegt hij.

Hoewel Froger aan tafel zit om over Maestro te praten, zal Tan de mogelijkheid om hem naar deze rel te vragen uiteraard niet onbenut laten.

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Lees ook: Gordon opent beerpunt in showbizzinterview van het jaar

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen