Dankzij GTST beroemde Matt Simons in The Voice

Geplaatst op Fri 15 Jan 2016 om 13:48

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons, die in Nederland bekend werd dankzij een uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden, treedt vanavond op in de vijfde liveshow van The Voice of Holland. Dat heeft RTL 4 laten weten. Simons’ single With You klonk in 2013 tijdens het in coma brengen van GTST-personage Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi). “Al snel kwam het nummer in de top 10 van de Nederlandse iTunes-lijst en even later kwam het ook in de Nederlandse hitlijsten terecht.

De zanger gaat samen met Jamai en de talenten jammen in de RedRoom en zingt samen met de drie talenten die in de danger zone staan zijn nieuwe single Catch & Release.

Verder heeft Anouk met haar overgebleven talent Jennie Lena een muziekclip opgenomen en openen Brace (Team Ali B), Melissa, Maan, Jared (Team Borsato), Jennie (Team Anouk), Dave en Ivan (Team Sanne) samen de show met het nummer With A Little Help From My Friends van Joe Cocker.

The Voice is om 20.30 uur te zien op RTL 4.
1 Reacties op “Dankzij GTST beroemde Matt Simons in The Voice”


  1. Joop55

    RTL altijd al commerciële zelfpijperij geweest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.