Martijn Krabbé vond Anouk te ver gaan

Geplaatst op vr 29 jan 2016 om 11:45

Martijn Krabbé vond dat Anouk te ver ging met haar kritiek op de jonge The Voice-kandidate Melissa Meeuwisse. Dat vertelde hij donderdagavond in RTL Late Night. Anouk bracht het meisje aan het huilen door te roepen dat ze meer geschikt is voor een braderie in Leuven. “Het was het eerste moment in de hele serie dat Anouk zich zo uitgesproken manifesteerde. Het kwam op een heel moeilijk moment, omdat het iemand was die in The Voice Kids in de finale had gestaan“, aldus Krabbé.

Krabbé baalde achteraf dat hij het voor de camera niet voor Meeuwisse opnam. “Ik ben na afloop naar Wendy toegegaan en ik zei: ‘Ik stond erbij, ik keek ernaar en deed helemaal niets. Ik had haar in bescherming moeten nemen.’”

Van Dijk hielp Krabbé uit de put. “Toen zei Wendy: ‘Anouk had wel gelijk, maar wat je had kunnen zeggen is: ‘Je moet iemands droom nooit afpakken, wat je mening ook is.’’ Dat is wel een beetje wat er gebeurde op dat moment.”

Dat vond ik jammer, hoe zeer ik Anouk ook waardeer en hoe vaak ik het ook met haar eens ben.”

Lees ook: Melissa klaagt in Shownieuws: ‘Anouk was te hard’
18 Reacties op “Martijn Krabbé vond Anouk te ver gaan”


 1. Henk

  check bij deze foto hoe mager hij nog was

 2. Boris

  Wat heeft het er mee te maken dat Melissa bij de Voice Kids in de finale heeft gezeten? Wordt het gezien als een motie van wantrouwen tegen de jury van toen? Als je het allemaal maar leuk en gezellig wil houden zonder enige zucht naar ambitie, had je geen Anouk moeten uitnodigen voor je show.

 3. aNoNym

  Anouk is een van de redenen dat ik niet meer kijk naar de Voice. Alleen al de manier waarop zij haar mening en commentaar ventileert, stoort mij mateloos.

 4. Ans

  Een coach is er om eerlijk zijn of haar mening te geven. Wees blij dat niet iedereen alleen maar meelult.

 5. pascal

  the voice dat programma waar nog nooit iemand een carrière in de muziek door heeft gemaakt??? dat programma??

 6. Anouk 4 president

  Pascal, ga je mond spoelen

 7. Anoniem

  Anouk is juist de reden dat ik weer ben gaan kijken. als die verschrikkelijke Borsato straks weg is is het helemaal top

 8. ABC

  Je moet iemand een droom niet afpakken? Je bent als coach verplicht iemand terug te brengen naar de realiteit. Kun je niet goed genoeg zingen, zoek een studie!

 9. Orchidee.

  @aNoNym
  vrijdag 29 januari 2016 om 12:01

  Ik ben het helemaal met je eens, wat een vreselijke vrouw is het toch.

 10. max

  right Pascal! Maar dat weet de gemiddelde RTL4 kijker niet…..

 11. Anne Vegter

  Als Dichter des Vaderlands heb ik er een poëem over geschreven:

  Anouk
  heeft liever een schijtkleurige
  dan een blanke hand in de broek

 12. BOE

  Ik heb die Melissa nog eens bekeken op Youtube ik heb nieuws voor je ze is zo slecht dat het nog net kan op bruiloften en partijen.

  Anouk had helemaal gelijk.

 13. Anoniem

  Eerlijkheid duurt het langst.
  Die Voice kandidaten worden altijd al opgehemeld en positief benaderd, terwijl ze er niks van bakken.
  Dan kan je beter maar meteen eerlijk zijn dan weet iedereen waar men aan toe is. De meesten daar zijn niks meer dan braderiezangers, ik zie het probleem niet om dat te zeggen.

 14. Anoniem

  Het was inderdaad helemaal niet erg wat Anouk zei. Ze had gewoon groot gelijk. En in de finale staan is wat anders dan de finale winnen. Ondanks alle kritiek op dit programma, uiteindelijk blijven wel de sterksten over. Maar succes is desondanks niet altijd gegarandeerd. Maar laat Maan maar winnen. Misschien dan iemand die wel een succes kan worden.

 15. Anoniem

  Anonymous 16.19.
  Nee, deze Maan is een Voice produkt. En Voice produkten zijn nooit succesvol geworden. Waarom zou dat met Maan wel gebeuren dan?

 16. Martijn

  Ach ja, tot begin vorig jaar moest ook niemand wat van Justin Bierber hebben en kijk nu eens… De muziekmarkt is dynamisch, dus wellicht is er in 2016 ineens een ontzettende behoefte aan een voorspelbaar overgeproduceerde zangeres!

  En verder had Anouk gelijk een verwoorde ze het prima!

 17. Erik

  Je kan zeggen wat je wilt maar Anouk heeft vaak wel gelijk. Ze komt misschien wat hard en direct over maar heeft wel gelijk. ik ben blij met anouk

 18. professioneel

  Een slapjanus eerste klas. Dit is precies wat Erland wenst.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.