KRO-NCRV: ‘Is het nou Jan of Jeroen Kooijman?’

Foto: KRODe maatschappelijk betrokken KRO-NCRV moet nog even flink wennen aan de komst van Jan Kooijman, die bij RTL 5 onder meer de vreemdgaanshow Cheat On Me presenteerde. Na de lauwe reactie op de komst van Kooijman in de KRO-NCRV-radioshow De Ochtend, komt de webredactie van KRO-NCRV nu met een nog pijnlijkere reactie. Ze lijkt geen flauw benul te hebben wie hun nieuwe collega is, want volgens de presentatorenpagina van de omroepsite heet Jan niet Jan, maar Jeroen Kooijman.

De webredactie van KRO-NCRV heeft de bio van Kooijman gekopieerd uit het persbericht van de omroep, maar moest de titel wél zelf aanmaken. Daar is het mogelijk misgegaan.

Al met al is er tot nu toe niet echt sprake van een warm welkom voor Kooijman. KRO-NCRV-boegbeeld Ghislaine Plag sprak vlak na het nieuws over zijn komst openlijk haar twijfels uit op Radio 1.

Plag presenteerde een radioprogramma toen het nieuws over Kooijman bekend werd. Haar gasten noemden Kooijman een mooie jongen, maar vroegen zich af waar zijn maatschappelijke betrokkenheid ineens vandaan komt.

Lees ook: Ghislaine Plag niet echt enthousiast over Jan Kooijman (gisteren)

Foto: KRO/NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen