Yvon Jaspers: ‘Weg bij Boer Zoekt Vrouw? Tuurlijk niet!’

Foto: Nick van OrmondtYvon Jaspers stopt helemaal niet als presentatrice van Boer Zoekt Vrouw. Dat heeft ze zojuist gezegd in Goeiemorgen Lex op 100% NL. Weekblad Privé meldt dat Jaspers haar vertrek bekend gaat maken in haar column in Margriet, maar daar klopt volgens de KRO-presentatrice niets van. “Ik stop met de column. Dat is het nieuws! Ik schrijf in de Margriet een column dat ik na zes jaar stop met de column. Ik weet niet wie de column al heeft gelezen, maar die heeft het niet goed gelezen“, zegt ze.

Jaspers dénkt er niet aan om te stoppen met het meest bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse tv. “Wat dacht je zelf? We zijn in opperste staat van paraatheid om een internationale versie te gaan maken. Geen haar op mijn hoofd. Ik ben alleen de dingen daaromheen wat aan het minderen.

Privé schrijft dat Jaspers na de internationale serie van Boer Zoekt Vrouw nog één regulier seizoen wil maken als afsluiter, maar ook dat klopt volgens haar niet. “Nee, natuurlijk niet!

De presentatrice begrijpt er niets van. “Ik stel voor dat iedereen eerst eens goed de column leest. Het woord Boer Zoekt Vrouw komt er niet eens in voor.

Al met al is het nieuws dus dat Jaspers stopt met haar column in Margriet. “Dat is ook een klap.

Lees ook: ‘Yvon kondigt Boer Zoekt Vrouw-exit aan in Margriet’

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen