‘Erland Galjaard, wat win je hier nog mee?’

Foto: EenVandaagErland Galjaard doet er goed aan om zich niet meer zo druk te maken over de cocaïneroddels die Quote heeft verspreid over hem en zijn vrouw Wendy van Dijk. Dat adviseerde advocate Mariëlle van Essen hem woensdag in Shownieuws. Galjaard wil Quote verder aanpakken. “Als advocaat adviseer ik mensen altijd wel in een breder perspectief, oftewel: wat win je hier nog mee? Houd de centen in de zak, geef er geen ruchtbaarheid aan, want eigenlijk maak je het alleen maar erger.

Van Dijk heeft al een kort geding gevoerd tegen Quote. Het blad verloor, betaalde een schadevergoeding, maar de advocaat van Quote vertelde tijdens het kort geding nog meer roddels en geruchten.

De Quote-advocaat vertelde tijdens de rechtszaak over geruchten dat Van Dijk en Galjaard op het vliegveld van Ibiza zijn aangehouden met cocaïne in hun onderbroek. Galjaard wil daar ook een rechtszaak over voeren, vertelt hij in HP/DeTijd.

Imagodeskundige Zabeth van Veen begrijpt niet waarom Galjaard zo boos is. “De boosheid viel me op, de verongelijktheid. Hij is nog steeds blijven hangen, terwijl hij zijn gelijk heeft gekregen van de rechter.”

Normaal gesproken ben je daar tevreden mee en laat je het er bij. Maar ze zijn blijkbaar nog steeds zo boos en verongelijkt dat ze dit zelf weer oprakelen in een artikel.

Lees ook: Erland Galjaard heeft last van cocaïneroddels (dinsdag)

Klik hier voor alle artikelen waarin Erland Galjaard voorkomt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen