Jan Smit haalt schouders op voor Erland Galjaard

Jan Smit ligt niet wakker van de kritiek van Erland Galjaard op zijn presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat heeft zijn management laten weten aan Shownieuws, meldde Kees Tol in de uitzending van woensdagavond. De tv-baas van RTL ergerde zich zo aan Smit dat hij in oktober bijna weg wilde lopen bij het tv-gala. “Ik vond het vreselijk dat Jan Smit bij het Televizier-Ringgala over Eva Jinek zei dat ze niet meer met de slang van Freek wil spelen. Dat je denkt: ik loop de zaal uit.

Smit is niet onder de indruk van de kritiek. “We hebben het management van Jan gebeld. Die halen eigenlijk alleen maar hun schouders op en zeggen: ‘Ja, wij vinden het nog steeds een leuk grapje.’ Dus dat“, aldus Tol.

Tol begrijpt niet waar de boosheid van Galjaard vandaan komt. “Het is best bijzonder, want Erland staat niet bekend als iemand die vaak openhartige interviews geeft. Maar in het interview in HP/DeTijd, wat toepasselijk ‘Erland loopt leeg’ heet, heeft hij dus zelfs uitgehaald naar Jan Smit.

Shownieuws begrijpt ook weinig van de kritiek van Galjaard op RTL Boulevard. De tv-baas rakelt de rel rond de garagebeelden van Wesley en Yolanthe op. “Maar dat is al heel lang geleden“, aldus Evert Santegoeds.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen