Jeroen van der Boom niet terug in The Voice

Foto: Roland J ReindersJeroen van der Boom keert niet terug als coach in The Voice of Holland. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Twee weken terug hintte Van der Boom op een terugkeer bij de show door mysterieus te reageren op het nieuws over het vertrek van Marco Borsato. ‘Zou het nog een jaartje mogen van SBS 6?’, twitterde hij. Maar dat was geen open sollicitatie, aldus Van der Boom. “Ik zag een poll op een gegeven moment op internet en toen dacht ik: hé, ik sta in de middenmoot, ik vind het wel leuk.”

En dat was het, aldus Van der Boom. “Ik ga het niet doen. Het kan ook niet meer. Ik blijf heel trots vanaf 1 januari weer voor meerdere jaren bij SBS 6 met onder andere veel muziek en Nou Heb Je De Poppen Aan Het Dansen.”

Daar heeft Van der Boom zijn handen vol mee. “Daar heb ik ontzettend veel zin in. Het zijn programma’s die ik zelf ook ontwikkel samen met Talpa. Dat vind ik erg spannend.”

Verder ben ik zanger en daar ga ik heerlijk mee door.”

Van der Boom was coach in het allereerste seizoen van The Voice, maar stapte op omdat hij meer wilde optreden. Hij werd vervangen door Marco Borsato, die na het huidige zesde seizoen opstapt.

Lees ook: Jeroen hint op terugkeer in The Voice of Holland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen