Jeroen van der Boom niet terug in The Voice

Geplaatst op ma 30 nov 2015 om 16:38

Foto: Roland J ReindersJeroen van der Boom keert niet terug als coach in The Voice of Holland. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Twee weken terug hintte Van der Boom op een terugkeer bij de show door mysterieus te reageren op het nieuws over het vertrek van Marco Borsato. ‘Zou het nog een jaartje mogen van SBS 6?’, twitterde hij. Maar dat was geen open sollicitatie, aldus Van der Boom. “Ik zag een poll op een gegeven moment op internet en toen dacht ik: hé, ik sta in de middenmoot, ik vind het wel leuk.”

En dat was het, aldus Van der Boom. “Ik ga het niet doen. Het kan ook niet meer. Ik blijf heel trots vanaf 1 januari weer voor meerdere jaren bij SBS 6 met onder andere veel muziek en Nou Heb Je De Poppen Aan Het Dansen.”

Daar heeft Van der Boom zijn handen vol mee. “Daar heb ik ontzettend veel zin in. Het zijn programma’s die ik zelf ook ontwikkel samen met Talpa. Dat vind ik erg spannend.”

Verder ben ik zanger en daar ga ik heerlijk mee door.”

Van der Boom was coach in het allereerste seizoen van The Voice, maar stapte op omdat hij meer wilde optreden. Hij werd vervangen door Marco Borsato, die na het huidige zesde seizoen opstapt.

Lees ook: Jeroen hint op terugkeer in The Voice of Holland
14 Reacties op “Jeroen van der Boom niet terug in The Voice”


 1. MC

  thank GAWD. Alsof IEMAND op hem aan het wachten is. Hou op hoor RTL is hem allang vergeten.

 2. Ano Nymous

  Jeroen kan wat mij betreft de Boom in…
  Overschatte kermis-Borsato kloon. En ik vind Borsato al vreselijk…

 3. Anoniem

  16:43, jij kijkt toch nooit?

 4. Mike

  Die heeft dus een standje van SBS6 gehad.. En inderdaad RTL zit echt niet meer op hem te wachten. Zag hem vanmorgen vreselijk slecht zingen bij koffietijd.

 5. Ano Nymous

  Klopt, Anonymous 16.52. Wat is je punt precies?

 6. Lejo

  Kermiszanger die denkt dat ie wereldster is…. Het enige dat bij hem groot is dat is z’n ego…. Hek erom heen, deur op slot en sleutel weggooien!

 7. Anoniem

  Lejo, jouw mening telt niet.

 8. Lejo

  Anonymous, jij moet dood.

 9. frenk

  jammer man! Hij wasde beste caoch ooit nog wel ook. alles beter dan die bosratto ook. ik ben marco borZATto.

 10. Dus

  Frenk. Haha hilarisch! Jeroen van der Boom de Beste Coach Ooit? Heb jij ze wel op een rijtje? Hij zat er alleen omdat De Mol nog geen betere coaches kon strikken. Toen The Voice liep, lag Jeroentje er meteen uit.

 11. Anoniem

  De coaches hebben allemaal gefaald. Geen van de’ talenten’ is ooit doorgebroken, wie de coach ook was. Degene met de meeste in zijn team heeft alleen de wedstrijd gewonnen. Een wedstrijd die The Voice heet.

 12. Robert

  De enige goeie Coach is Jacob Derwig.

 13. RW

  Dat word ook weer flopperde flop, net als popstars.

 14. Merel

  Lejo..kermiszanger, je raakt de spijker op zijn kop. Ik dacht aan een braderie, maar kermis is ook prima. Met al die sneue modulaties. Vreselijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.