Jeroen hint op terugkeer in The Voice of Holland

Foto: Roland J ReindersHet lijkt erop dat Jeroen van der Boom er wel oren naar heeft om terug te keren als coach in The Voice of Holland. Dat suggereert een bericht van de zanger op Twitter. Van der Boom was coach in het allereerste seizoen van The Voice, maar stapte op omdat hij meer wilde optreden en werd vervangen door Marco Borsato. Maar Borsato heeft nu aangekondigd dat hij na het huidige zesde seizoen opstapt. “Zou het nog een jaartje mogen van SBS 6?“, reageert Van der Boom nu op Twitter.

Zijn vertrek uit The Voice was een bewuste keuze, zei de zanger destijds. “Ik wil de weekenden vrijhouden om op te treden, daarom wilde ik ook geen tweede serie van The Voice doen.

Angela Groothuizen was destijds maar al te blij dat Van der Boom werd vervangen door Borsato. “Die chemie was er bij Jeroen van der Boom niet zo. Met Jeroen was het toch iets moeizamer. Dan kun je wel doen alsof dat niet zo was, maar iedereen zag het.

Na zijn vertrek uit The Voice ging Van der Boom aan de slag voor concurrent SBS 6, dat deels eigendom is van The Voice-producent John de Mol.

Van der Boom maakt momenteel een late night-pianoshow voor de zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen