Ali B niet boos op Anouk na sneer in The Voice

Rapper Ali B is niet boos op Anouk, die hem in de laatste aflevering van The Voice of Holland een flinke sneer gaf. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Anouk vond dat Ali B zichzelf in de uitzending ‘voor lul zette’. “Dat is haar jargon. Ik hóu van haar. Laat dat even duidelijk zijn. Ik heb ook tegen haar gezegd: ‘Heb je je bezem bij je?’ En dingen als: ‘We gaan nu afscheid nemen van… Anouk!’ Ik weet niet of zij begon of ik. We zijn gewoon eerlijk tegen elkaar“, aldus de populaire muziekmaker.

Ali is er blij mee dat er iemand met een pittige mening in het programma zit. “Ik vind haar echt een aanwinst voor The Voice, dus ik ben wel blij met d’r.”

In dezelfde aflevering kreeg Anouk een talent uit Ali’s team aan het huilen door haar een braderiezanger te noemen. “Ik zou het nóóit zeggen tegen iemand“, zegt Ali.

Dat heeft ermee te maken dat ik 12 jaar geleden ook meedeed aan een talentenjacht en toen lekte een juryrapport uit waarin stond: ‘Dat wordt nooit wat met die Ali.’ Sindsdien heb ik besloten dat ik nooit over iemand ga zeggen dat het nooit wat met iemand gaat worden.”

Maar bij mij heeft het wel geholpen, dus ik hoop dat het dezelfde werking heeft bij Melissa.

Lees ook: Anouk valt uit tegen Ali B: ‘Je zet jezelf voor lul!’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen