Hello Goodbye start seizoen met Syrische vluchtelingen

Joris Linssen had ze pas nog aan tafel voor een diner bij hem thuis en vanavond zitten ze ook nog eens in de seizoensopener van zijn programma Hello Goodbye: Syrische vluchtelingen. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Hello Goodbye trapt op NPO 1 een nieuw seizoen af met Joris Linssen en Yvon Jaspers als het nieuwe presentatieduo. “Yvon spreekt een jong Syrisch meisje die gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft“, aldus de omroep.

Jaspers en Linssen komen in het programma achter indrukwekkende verhalen van mensen in de aankomst- en vertrekhal op Schiphol.

Naast de gesprekken, vertellen Yvon en Joris ook samen een verhaal, waarbij de één de wachtende partij spreekt en de ander de aankomende. Zo wordt het verhaal van twee kanten belicht“, aldus de omroep.

Linssen is erg begaan met het lot van de Syrische vluchtelingen. Recent kwam hij in het nieuws omdat hij Syrische vluchtelingen bij hem thuis had uitgenodigd voor een groot diner.

Hello Goodbye is om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Gemengde reacties op barmhartige Joris Linssen (oktober)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen