Trijntje Oosterhuis boos op Anouk na RTL Late Night

De uitspraken die Anouk in RTL Late Night heeft gedaan over het Songfestival-optreden van Trijntje Oosterhuis hebben ervoor gezorgd dat de dames geen contact meer met elkaar hebben. Dat vertelt Anouk vandaag in het AD. Oosterhuis, die op het muziekfestijn Anouks liedje Walk Along ten gehore bracht, werd in de talkshow compleet door haar afgekraakt. “Daar was ze niet zo blij mee, merkte ik. Het ding is: ik heb haar sinds het Songfestival nooit meer gezien“, zegt ze.

De zangeres vond Anouks uitspraken niet sympathiek. “Ze heeft na die uitzending m’n voicemail minutenlang ingesproken. Maar daar heb ik niet zo veel mee. Ik spreek iemand liever face to face.”

Ik heb haar laten weten: de deur staat hier voor je open, kom een kop koffie drinken. Maar ze had geen tijd, stuurde ze terug. Ik heb haar ook gezegd: ‘Ik begrijp je probleem niet. Want alles wat ik zei, heb ik jou al verteld.”

Tijdens het Songfestival heeft Anouk haar kritiek privé geuit aan Oosterhuis. “Toen ik die jurk zag, heb ik haar geappt. Kijk, als je zelf te weinig creatieve mind hebt om een koers uit te zetten, moet je die door anderen laten bepalen. Maar als die niet zo veel smaak hebben, gaat het mis. Dat is wat er is gebeurd.

Toch heb ik ook met haar te doen. Ik denk dat ze aan dat Songfestival wel een klap heeft overgehouden. Ze is er klaar mee nu. Dat begrijp ik wel, maar je moet ook tegen kritiek kunnen. En ik ga niemand coveren, omdat ik je toevallig goed ken. Zo leef ik niet.”

Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen.

Lees het hele interview met Anouk vandaag in het AD (via Blendle).

Anouks sneer in RTL Late Night:

Trijntje’s reactie in RTL Late Night:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen