Albert spreekt Daphne aan op exhibitionistisch gedrag

Foto: RTLAlbert Verlinde heeft Daphne Deckers live op televisie aangesproken op haar exhibitionistische gedrag. Dat was maandagavond te zien in RTL Boulevard. Deckers, 46 en moeder van twee kinderen, postte de afgelopen weken om de haverklap blootselfie’s op Instagram. Dat is ook collega Verlinde niet ontgaan. “Daphne Deckers, mag ik jou eens wat vragen? Jij bent met vakantie geweest een tijdje, lekker weggeweest, en constant op Instagram zag ik zulke foto’s van jou“, begon hij.

Het onderonsje was duidelijk niet voorbereid. “Ja, dat heb je weleens aan hè op vakantie een bikini“, zei Deckers bijna verontwaardigd.

Waarom heb je dat zo gedeeld hele tijd?“, vroeg Verlinde. Waarop Deckers zei: “De hele tijd?” “Het was best veel“, aldus Verlinde.

Deckers’ bikinifoto’s kwamen volop in beeld. “Je zet ze nu naast elkaar, maar er zitten wel tien andere foto’s tussen elke keer of vijftien of zo. Maar ik heb op vakantie een bikini aan, sorry“, zei de presentatrice.

Als ik op vakantie ben ga ik geen boerka aantrekken om een foto te maken. Op de meeste vakantiefoto’s heb ik een pakje aan of andere dingen.

John van den Heuvel heeft geen moeite met de exhibitionistische Deckers. “Ik heb er wel van genoten.”

Lees ook:
Daphne Deckers klaagt: ‘Instagram slokt mijn tijd op’ (1 augustus)
Ook Albert Verlinde ontbloot op Instagram (17 juli)
Daphne en Peter R. fitste RTL Boulevard-senioren (16 juli)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen