Gordon teleurgesteld: ‘Hilversum waardeert mij niet’

Gordon neemt afscheid als zanger omdat hij toch nooit wordt gedraaid op de Nederlandse radio. Dat zegt de RTL 4-ster in een persbericht. Na twee jubileumconcerten in het Koninklijk Concertgebouw in november 2016 verlaat Gordon definitief het zangpodium. “Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek maar nooit echt door de industrie. Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben“, aldus de 47-jarige entertainer.

Concreet bedoelt Gordon daarmee het gebrek aan airplay op de radio. “Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding tegenover Nederlandse artiesten van de radiosamenstellers.

Op deze manier heeft het volgens Gordon geen zin meer. “Het is een mooie tijd geweest, een einde van een tijdperk. Ik heb zo vreselijk genoten van al het succes en ook het applaus.

Het is tijd voor een nieuwe generatie artiesten, de helden van vroeger zijn de DJ’s van nu die het schnabbelcircuit bijna volledig hebben overgenomen.

Mijn interesses zijn veranderd en mijn tv-carrière staat op dit moment nummer 1 en ook mijn koffiesalons Blushing verdienen mijn volledige aandacht.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen