Nicolette verliet BNN vanwege te veel reis- en seks-tv

Foto: RTLNicolette Kluijver is met een heel specifieke reden verhuisd van BNN naar RTL 5. “Ik ging er weg omdat ik niet meer zo veel wilde reizen en geen programma’s meer wilde maken over seks“, vertelt de presentatrice in Televizier. Bij RTL 5 is Kluijver nu het gezicht van Expeditie Robinson, dat wordt opgenomen op een onbewoond eiland in Azië, en Sex Academy. “Dan vragen ze me voor zo’n programma en denk ik: ik heb net een contract, dan kan ik geen nee zeggen.

Haar andere RTL 5-programma Adam Zkt. Eva is zelfs een combinatie van seks en reizen. “Aan de ene kant vind ik het leuk dat ik niet zo’n gepolijste presentatrice ben, aan de andere kant maak ik ook programma’s over heel andere onderwerpen.”

Expeditie Robinson bijvoorbeeld en Adam zkt. Eva. Dus ik vind het irritant dat het in elk interview over seks gaat. Maar ik weet ook dat ik dat allemaal zelf heb gedaan. Ik heb die keuzes zelf gemaakt.”

Kluijver denkt dat er nu een periode aankomt waarin ze wat minder seks-tv maakt. “Alhoewel, voor ik het weet zit ik ergens op een onbewoond eiland een ­programma over seks te maken, haha.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen