‘Albert Verlinde woest op Erland Galjaard’

Albert Verlinde is flink boos geweest op RTL 4-baas Erland Galjaard. Tijdens een vergadering heeft de showkenner zelfs met zijn vuisten op tafel geslagen. Dat heeft Weekend-baas Bart Ettekoven gehoord van ingewijden, vertelt hij in zijn column. Er gaan al een tijdje geruchten dat het rommelt bij RTL Boulevard, dat wel eens beter heeft gescoord, en ook Ettekoven heeft ‘inside information’. “Albert schijnt boos te zijn omdat Erland met ‘zijn’ RTL Boulevard een andere koers wil gaan varen.

Die nieuwe koers bevalt Verlinde echter niet. “Daar is Mister Showbizz het niet mee eens. Uit protest is hij een paar dagen niet komen opdagen bij RTL Boulevard. Het klopt, de laatste weken zaten er veel invallers op Alberts plek.

Winston Gerschtanowitz was solidair met zijn showbizzvriend, schrijft Ettekoven. “En heeft een paar dagen extra vrij genomen. Wij als kijkers mogen het niet weten.

Jammer, vindt Ettekoven dat. “Hoe smeuïg zou het zijn als Winston de show zou openen met: ‘Albert Verlinde heeft vanmiddag woest met zijn vuisten op tafel geslagen tijdens een vergadering met zijn directeur Erland Galjaard. Straks alles over deze nieuwe rel.’ Dat zijn nog eens nieuwtjes die wij echt willen horen.

Lees ook:
Albert Verlinde: ‘Geen paniek bij RTL Boulevard’ (maart)
Erik de Zwart: ‘RTL Boulevard heeft likje verf nodig’ (maart)
‘Het rommelt bij RTL Boulevard’ (maart)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen