Albert Verlinde: ‘Beau welkom bij RTL Boulevard’

Albert Verlinde staat open voor een terugkeer van Beau van Erven Dorens achter de desk van RTL Boulevard. Dat zegt de showkenner dit weekend in het AD. Van Erven Dorens was de allereerste presentator van de showrubriek, maar nu zitten Winston Gerschtanowitz en zijn invaller Daphne Deckers op zijn plek. Toch ziet Verlinde, die de comeback ‘fantastisch nieuws’ noemt, hem graag weer terug. “Hij is van harte welkom. Beau is een van de meest talentvolle presentatoren die er is.

Toch is het presentatieteam van RTL Boulevard al goed gevuld. “Qua presentatoren is het momenteel volle bak hier, maar ik weet dat daar wel over gesproken wordt. Het zal denk ik niet op korte termijn gebeuren.

Er gaan al een tijdje geruchten over vernieuwing bij RTL Boulevard, omdat RTL 4 de kijkcijfers ziet dalen en het kijkerspubliek ziet verouderen. Mogelijk kan Van Erven Dorens iets meer pit aan het programma toevoegen.

Lees ook: ‘Albert Verlinde woest op Erland Galjaard’ (eerder deze maand)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen