Erland Galjaard leert van Wendy van Dijk

Geplaatst op wo 08 apr 2015 om 17:01

Foto: EenVandaagTv-baas Erland Galjaard van RTL staat door zijn relatie met Wendy van Dijk, tevens zijn sterpresentatrice, op bepaalde vlakken anders in het leven. Dat vertelt hij in de Weekend. Galjaard is veranderd door de The Voice-ster. “lk heb heel veel dingen geleerd van Wendy, daar hadden we het op de huwelijksreis nog over. lk was bijvoorbeeld nooit een ‘feestenman’, maar ik heb er tegenwoordig veel plezier in om feesten te organiseren waarbij al onze familieleden en vrienden bij elkaar komen.

Het is nu ook weer niet zo dat Galjaard ineens een feestvarken is geworden. “Het gaat er niet om dat ik nu ineens met de handen in de lucht sta, maar dat iedereen dan bij elkaar is. Vier het leven, daar is Wendy heel goed in.”

Galjaard heeft nog meer geleerd van zijn wijze Wendy. “Ook: wees genuanceerd af en toe, kijk nog eens een tweede keer naar iets voordat je denkt dat je al weet waarover het gaat of wat diegene is.”

Hij vervolgt: “lk ben nog wel eens van het snelle beoordelen – overigens niet veroordelen – maar Wendy heeft me bijgebracht om meer tijd te besteden aan iets voordat ik er wat over zeg.”

Tot slot vertelt Galjaard nog over zijn huwelijksreis in Zuid-Afrika. Zo kwamen de twee ineens terecht in een ‘waanzinnig mooi huis met uitzicht op zee’. “Daar hebben we met zeven vrienden een beetje muziek gedraaid en gedanst met zonsondergang. Iedereen ging uit zijn dak, dat was heel mooi.

Lees ook

Wendy: ‘Erland en ik bedrijven topsport’ (februari 2014)
‘Mensen als Wendy van Dijk eens per eeuw geboren’ (april 2014)
17 Reacties op “Erland Galjaard leert van Wendy van Dijk”


 1. Mark2

  Fijn dat we dat dan weten, het blijft verder een eng stel.

 2. Anoniem

  Nou, interessant….not.

 3. wauter

  Goed, het orakel heeft ook weer gesproken nu weer terug naar de realiteit.
  Wat een onbenul deze man.

 4. Caesar

  Wauter. Nerd!

 5. Eva

  Och jezus laat deze 2 ontzettend gelukkige mensen, die het meest van zichzelf houden in godsnaam met gezin op Ibiza hun geluk gaan prediken…… Halleluja….

 6. Caesar

  Eva. Nerd.

 7. Wereldverbeteraar

  Och heden, ventje Knalbaardleert van meiske Van Zeik. Wees er trots op.

 8. A.Zijn

  Zojuist werd het slecht presterende SYTYCD besproken in RTL Boulevard. Grotendeels begrijp ik de woede van Dan wel. Dat gelul over Boer Zoekt Vrouw ontwijken. Het had gewoon in september weer moeten beginnen zoals altijd. Gelukkig gaat die zendermanager daar weg. Wat een drama om SYTYCD uit te stellen voor flop Celebrity Pole Dancing. Overigens zal het ook liggen aan het feit dat er teveel dansshows bijkomen. Everybody Dance Now komt voorlopig ook niet terug. Ik zeg stop er voor altijd mee!

 9. Maarten

  Ik ben allergisch voor deze man. Hij heeft een enorme arrogante,zelfingenomen uitstraling en prijst zijn pure bagger programma’s altijd de hemel in alsof het huzarenstukjes van de Nederlandse televisie zijn. Net als zijn zwaar overbetaalde presentatoren. Een beetje een verwijfde Gooise kakker met dito stem. Zum kotsen…

 10. Mark2

  Ik ben erg jaloers.

 11. Machinist

  Pff, ik niet.

 12. Wim

  Je hoort bij producenten steeds meer verhalen met gezeur over RTL. Ze zijn te machtig geworden en gedragen zich steeds meer als zonnek

 13. Wim

  Zonnekoning…

 14. RobertW

  Whaaa ! Die Wim denkt het zo goed te weten dat producenten klagen over RTL, waar haal jij die onzin vandaan. Producenten klagen over SBS omdat die geen budget hebben voor goede kwalitatieve programmas

 15. J

  Ai ai SBS6. 462.000 voor Gouden Bergen..

 16. Frans

  The Voice ster, hoezo ster, die paar zinnen en vragen die ze af moet lezen?
  Zou hij bedoelen dat hij leert in bed?

 17. Carla Bisschop

  stoppen met die man, wat een vreselijke bal, brrr

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.