Erland Galjaard leert van Wendy van Dijk

Foto: EenVandaagTv-baas Erland Galjaard van RTL staat door zijn relatie met Wendy van Dijk, tevens zijn sterpresentatrice, op bepaalde vlakken anders in het leven. Dat vertelt hij in de Weekend. Galjaard is veranderd door de The Voice-ster. “lk heb heel veel dingen geleerd van Wendy, daar hadden we het op de huwelijksreis nog over. lk was bijvoorbeeld nooit een ‘feestenman’, maar ik heb er tegenwoordig veel plezier in om feesten te organiseren waarbij al onze familieleden en vrienden bij elkaar komen.

Het is nu ook weer niet zo dat Galjaard ineens een feestvarken is geworden. “Het gaat er niet om dat ik nu ineens met de handen in de lucht sta, maar dat iedereen dan bij elkaar is. Vier het leven, daar is Wendy heel goed in.”

Galjaard heeft nog meer geleerd van zijn wijze Wendy. “Ook: wees genuanceerd af en toe, kijk nog eens een tweede keer naar iets voordat je denkt dat je al weet waarover het gaat of wat diegene is.”

Hij vervolgt: “lk ben nog wel eens van het snelle beoordelen – overigens niet veroordelen – maar Wendy heeft me bijgebracht om meer tijd te besteden aan iets voordat ik er wat over zeg.”

Tot slot vertelt Galjaard nog over zijn huwelijksreis in Zuid-Afrika. Zo kwamen de twee ineens terecht in een ‘waanzinnig mooi huis met uitzicht op zee’. “Daar hebben we met zeven vrienden een beetje muziek gedraaid en gedanst met zonsondergang. Iedereen ging uit zijn dak, dat was heel mooi.

Lees ook

Wendy: ‘Erland en ik bedrijven topsport’ (februari 2014)
‘Mensen als Wendy van Dijk eens per eeuw geboren’ (april 2014)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen