Broer Gordon: ‘Ik zou een miljoen kijkers trekken’

Foto: SBS/ElvinMartin Heuckeroth, de broer van RTL-ster Gordon, denkt dat hij een hoop kijkers zou kunnen trekken met een eigen soap op televisie. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. De marktkoopman denkt dat zijn leven erg interessant is om te volgen voor de kijker thuis. “Bovendien vinden mensen het ook wel interessant om te zien wat de broer van Gordon nou precies doet. lk denk dat ik ruim een miljoen kijkers kan trekken. Toch willen televisiezenders het niet. Gek hè?“, zo laat hij weten.

Heuckeroth heeft al gesprekken gevoerd in Hilversum. “We hebben destijds overal aan de deur geklopt, maar bij RTL5 was Roy Donders toen al erg in opkomst, dat was wel jammer.”

Hij vindt zichzelf leuker dan de realitysterren die wél op tv zijn. “Als ik mezelf vergelijk met de soap van Andy en Melisa, dan vind ik dat echt leuke mensen, maar dan denk ik wel dat er bij mij meer in zit. Wat hebben zij nou te bieden?”

lk ben meer divers, ik bied entertainment, humor, ik ben dj, koopman, presenteer artiestengala’s, vind het leuk om te zingen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen