‘Mensen als Wendy van Dijk eens per eeuw geboren’

Talenten als Wendy van Dijk worden zo’n één tot twee keer in de honderd jaar geboren. Dat zegt haar liefdespartner en werkgever Erland Galjaard in Weekend. Galjaard prijst zich gelukkig met Van Dijk. “Wendy is een unieke vakvrouw, dat vind ik echt. Als je kijkt naar Linda de Mol en Wendy, dat zijn twee talenten, daar worden er in de eeuw maar één of twee van geboren. Zij zijn zó ongelooflijk goed; bij de vrouwen kan niemand aan hen tippen. En wij hebben het geluk dat ze allebei bij RTL zitten.

De tv-baas van RTL is verknocht aan de blonde presentatrice. “Wendy is ook een heel lief, mooi en oprecht mens. Als ik zie hoe ze contact houdt met mensen uit haar programma’s op momenten dat er geen camera’s bij zijn, vind ik dat heel bijzonder.”

Ze reed op een vrije dag naar Venlo, naar mensen die zij nog kent van Hart in Aktie van twaalf jaar geleden, omdat zij hun kind hadden verloren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen