Postcode Loterij gewoon verder met Caroline Tensen

Foto: NCRVDe Postcode Loterij is absoluut niet van plan om Caroline Tensen aan de kant te schuiven als presentatrice van Eén tegen 100. Dat laat een woordvoerster van de loterij vandaag weten. Er klopt volgens de Postcode Loterij niets van de geruchten in de Privé. “Wij zijn ontzettend blij met Caroline Tensen. Ze is een fantastische ambassadeur en presentatrice. Het feit dat ze met Eén tegen 100 iedere week weer een miljoenenpubliek weet te trekken, geeft aan dat ze ook geliefd is bij de kijkers“, legt ze uit.

Volgens weekblad Privé heeft een woordvoerder van de Postcode Loterij gezegd dat Tensen ‘niet meer die frisse blik op de show hebben waar de loterij naar streeft’. Er zou worden gezocht naar een jongere presentatrice.

Dat is volgens de zegsvrouw van de Postcode Loterij echter niet waar. “De quote van de Postcode Loterij in het artikel van Privé hebben onze woordvoerders niet gegeven.

Al met al blijft Tensen dus gewoon verbonden aan het veel bekeken NCRV-programma. “Vanaf april gaan we weer 25 nieuwe afleveringen van Eén tegen 100 met Caroline Tensen opnemen.

De 25-delige serie wordt van 19 april tot en met 4 oktober uitgezonden op NPO 1.

Lees ook:

‘Caroline Tensen raakt ook Eén tegen 100 kwijt’ (gisteren)
Caroline Tensen nauwelijks op televisie in 2015 (gisteren)

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen