Carlo Boszhard wil niet in Wie is de Mol

Carlo Boszhard ziet een deelname aan de BN’er-programma’s Expeditie Robinson en Wie is de Mol niet zitten. Dat vertelt de 45-jarige RTL 4-ster in Veronica Magazine. Op de vraag aan welk programma hij liever mee zou doen, antwoordt Boszhard: “Het liefst aan geen van beide, maar als ik zou moeten kiezen, kies ik voor Wie is de Mol. Dat heb ik weleens gezien. Maar je gaat me in beide programma’s sowieso nooit zien. Ik houd niet van reizen en hoef niet op zo’n eiland te zitten.

Boszhard zou een deelname te heftig vinden. “Ik houd wel van een spelletje, maar dan het liefst aan de keukentafel en niet in de bushbush, waar een presentatrice, die net uit een hotel gerold is, mij komt vertellen wat voor spelletje ik nu weer moet gaan doen.

Wel zou Boszhard met liefde nog een keer meedoen aan het tv-programma Maestro. “Dat vond ik echt geweldig leuk om te doen, hoewel dat natuurlijk uitliep op een enorme rel.

De Telegraaf beweerde namelijk dat Boszhard vals had gespeeld. “Ze hebben uiteindelijk gerectificeerd en daarmee is voor mij de kous af.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen