Caroline Tensen nauwelijks op televisie in 2015

Foto: Roy BeuskerHet wordt een rustig tv-jaar voor Caroline Tensen. De KRO-NCRV heeft naast zes afleveringen van Eén tegen 100 geen ander werk voor haar. Dat bevestigt de omroep in weekblad Privé. De spoeling wordt dun voor Tensen, bevestigt een woordvoerder van de omroep. “Nee, op dit moment staat alleen Eén tegen 100 op het schema van Caroline, vanaf april zes afleveringen. Verder is er helemaal niets in de pijpleiding waar ik ook maar iets over kan zeggen“, aldus de persvoorlichter.

Concrete toekomstplannen zijn er niet. “Oké, er wordt wel gedacht over nieuwe programma’s, maar dat is nog zo prematuur en het kan nog alle kanten op. Nee, voor Caroline hebben we even helemaal niets, helaas.”

Tensen had het al zien aankomen. “Ach, ik heb een vast contract, maar wat zegt dat nog in deze tijd? Vroeger kon je jaren vooruit kijken en wist je precies waar je aan toe was, maar die tijden zijn voorgoed voorbij. Tja, ik was er al bang voor. Ik moet gewoon afwachten wat er op mijn pad komt.”

Wie weet heb ik eerdaags helemaal niets meer en is er geen plek meer voor mij. Door alle bezuinigingen weet je gewoon niet waar je aan toe bent en er zijn zo veel collega’s, waardoor de beschikbare zendtijd en de programma’s wel eerlijk verdeeld moeten worden.”

Tensen presenteerde de afgelopen jaren onder meer Babyboom, DNA Onbekend, Het Huwelijk, Ik Neem Je Mee en Zeg Eens B, maar al die programma’s zijn geannuleerd.

Lees ook: Caroline Tensen verwacht minder tv-werk (18 november 2014)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen