Laura Ponticorvo geeft geen baby aan Gordon

Laura Ponticorvo ziet het niet zitten om draagmoeder te worden voor Gordon. Dat vertelt het tv-talent aan weekblad Story. Volgens Gordon staat Ponticorvo positief tegenover het idee, maar dat spreekt ze nu tegen. “Ik neem hem niet zo serieus. Gordon roept wel vaker van die rare dingen. Hij is een echte flapuit. Maar ik kan je verzekeren  ik raak nooit zwanger van Gordon! Hij bedoelt het vast goed, maar ik zie mezelf niet als de draagmoeder van zijn kind. Ik wil zelf wel kinderen“, geeft ze aan.

Maar die wil ze niet met een homo krijgen. “Het lijkt me geweldig om op een goede dag moeder te worden. Maar dan moet het wel allemaal passen in het ideale plaatje: ik wil alleen een kindje van een man van wie ik zielsveel hou, en hij van mij. We moeten een echt gezin vormen.”

Gordon en ik krijgen dat nooit voor elkaar. Wij zullen nooit als een echtpaar onder één dak wonen om samen voor ons kind te zorgen. De echte liefde ontbreekt.”

Ponticorvo werd bekend door Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en is nu te zien in Sterren Dansen op het IJs. Ze heeft een innige vriendschap met Gordon.

Zie ook: Gordon wil kind van Vette Vervelende Verloofde-ster

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen