Laura Ponticorvo geeft geen baby aan Gordon

Geplaatst op wo 30 jan 2013 om 15:01

Laura Ponticorvo ziet het niet zitten om draagmoeder te worden voor Gordon. Dat vertelt het tv-talent aan weekblad Story. Volgens Gordon staat Ponticorvo positief tegenover het idee, maar dat spreekt ze nu tegen. “Ik neem hem niet zo serieus. Gordon roept wel vaker van die rare dingen. Hij is een echte flapuit. Maar ik kan je verzekeren  ik raak nooit zwanger van Gordon! Hij bedoelt het vast goed, maar ik zie mezelf niet als de draagmoeder van zijn kind. Ik wil zelf wel kinderen“, geeft ze aan.

Maar die wil ze niet met een homo krijgen. “Het lijkt me geweldig om op een goede dag moeder te worden. Maar dan moet het wel allemaal passen in het ideale plaatje: ik wil alleen een kindje van een man van wie ik zielsveel hou, en hij van mij. We moeten een echt gezin vormen.”

Gordon en ik krijgen dat nooit voor elkaar. Wij zullen nooit als een echtpaar onder één dak wonen om samen voor ons kind te zorgen. De echte liefde ontbreekt.”

Ponticorvo werd bekend door Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en is nu te zien in Sterren Dansen op het IJs. Ze heeft een innige vriendschap met Gordon.

Zie ook: Gordon wil kind van Vette Vervelende Verloofde-ster
14 Reacties op “Laura Ponticorvo geeft geen baby aan Gordon”


 1. variabel

  Ik had nog nooit van Ponticorvo gehoord. Kun je toch zien waar het allemaal over gaat. Gordon wil een kind, met haar wsl. en zij wil dat niet van en met Gordon. Schoenmaker blijf bij je leest.

 2. Leen

  Gelukkig maar, stel voor dat de Gordon gen-DNA verspreid wordt?! Het is een bedreiging voor de mensheid!

 3. mischa

  ” “Ik neem hem niet zo serieus. Gordon roept wel vaker van die rare dingen “. Hahahah, wie neemt die relnicht nou wel serieus? Bovendien zou IK niet willen dat een baviaan draagmoeder van mijn kind zou zijn, maar das weer een ander verhaal ;-)

 4. piet

  @Mischa heelmaal met je eens..Als ik die kerel alleen al zie word ik al ziek en komen ze samen ook nog weer op TV met die andere nicht Joling.Heb ze samen gezien met programma over de vloer.Je schaamt je gewoon als je die 2 krijgt.

 5. fred

  Ze heeft het leuk gedaan in de serie, een lekkere stoeipoes maar niet gelijk denken dat ze de nieuwe ster van Nederland is.

 6. piet

  @Fred daar gaat het helemaaaaaaaaaaaaal niet over die serie.

 7. Ans

  Help!!
  Stuur Gordon naar het Pieter Baan centrum.
  Geen nakomelingen van hem alsjeblieft!
  Dat kind wordt binnen 2 jaar weer gedumpt net als zijn hondjes.

 8. IQ

  Laura Ponticorvo, je hebt groot gelijk om het sperma van deze flapdrol te weigeren. Wat een aso dit gedrocht.

 9. Pluk van de Pettenflat

  Domme wannabe

 10. anonymous

  Media Media & Nog eens media.

  Jammer dat mensen zich zo laten beïnvloeden door deze ”stomme” berichten. Jullie weten niet eens wie ’t zijn ;-)

  Toevallig wel 2 SUPER SUCCESVOLLE RELNICHTEN. Dat jij nou zo goed bent in hokjes geven ;-)…. probeer daar maar eens succesvol in te worden… helaas is 80% van nederland zo kortzichtig als jij ;-) @ micha & ANS & IQ & LEEN.

  Respect voor @Fred leest er overheen, en uit eens wat positiefs heerlijk.

 11. anonymous

  jij = jullie

 12. Anoniem

  Wie is dat ding met tieten?

 13. Anoniem

  Wie is dat ding met t i e t e n?

 14. mischa

  Anonymous, ben jij pot of poot? Hoe dan ook, je bent een wegwerpding. Hop in de kliko jij en snel, afvalprodukt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.