Gordon wil kind van Vette Vervelende Verloofde-ster

Laura Ponticorvo is hard op weg een bekende Nederlander te worden. Na haar optreden in Mijn Vieze Vette Verloofde zat ze in tv-shows als De Dino Show en duikt ze op bij allerlei feestjes. En mogelijk wordt ze zelfs de moeder van Gordons baby. “Het klinkt misschien raar, maar ik zou geen seconde twijfelen als Laura mij zou vertellen dat ze mijn kind op de wereld zou willen zetten. We kennen elkaar van X Factor en daar heeft ze mijn hart gestolen“, vertelt de entertainer zelf in Story.

De twee verschenen recentelijk samen bij de Life After Football Fair. “Laura is zo’n ontzettend leuke vrouw. Ze ziet er toch uit om op te vreten? Hoewel ik doorgaans op mannen val, heeft Laura een enorme aantrekkingskracht op mij. Ik vind haar erg sexy. Maar je kunt ook zó met haar lachen – we liggen voortdurend op de grond van het lachen samen.

Gordon ziet Ponticorvo wel zitten als draagmoeder. “Ik zou echt geen leukere moeder voor mijn kind weten, als het mij gegeven zou zijn. We hebben het er weleens over gehad. En Laura staat er zelf ook positief tegenover, heeft ze mij laten merken. Dus je weet het maar nooit.”

Ik zou het echt fantastisch vinden! Het zou in elk geval een op en top entertainmentbaby zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen