Peter van der Vorst twee jaar langer bij RTL 4

Peter van der Vorst heeft woensdag een nieuw tweejarig contract getekend bij RTL Nederland. Dat heeft een woordvoerder van de zendergroep laten weten. RTL 4-baas Erland Galjaard wil Van der Vorst de komende jaren nog niet kwijt. “Peter is een zeer veelzijdig man die zowel als presentator en als programmamaker een grote bijdrage levert aan het succes van RTL. Daarom zijn we ook meer dan verheugd met het feit dat Peter voor nog eens twee jaar een contract bijtekent.

Van der Vorst is even blij met zijn nieuwe overeenkomst. “Ik ben er trots op dat RTL wederom het vertrouwen in mij uitspreekt met dit mooie nieuwe contract. De afgelopen 17 jaar heb ik op presentatiegebied geen andere werkgever gehad. Ik voel me thuis bij deze zender waar ik alle kansen krijg om mezelf te ontwikkelen met programma’s als Gepest, Mijn Leven In Puin en Van der Vorst Ziet Sterren.”

Maar ook blijft hij onderdeel van de succesvolle vooravond van RTL 4. “Ik blijf met heel veel plezier verbonden als royaltydeskundige aan ‘RTL Boulevard’. Zeker met de aanstaande troonswisseling is er op dat gebied genoeg te doen. Een nieuwe koning en een nieuw contract, mooier kan dit jaar voor mij niet beginnen!

De afgelopen weken bezorgde Van der Vorst zijn werkgever nog bijzonder lage kijkcijfers met een serie herhalingen van Gepest. Het programma werd deze week uit de schema’s gehaald door RTL 4.

Op dinsdag 26 februari presenteert Van der Vorst een nieuw seizoen van Mijn Leven In Puin.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen