‘Boze GTST-fans zijn afgestompte fabeltjesverslaafden’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller heeft geen goed woord over voor de fans van Goede Tijden Slechte Tijden die op Twitter een scheldkanonnade loslieten op koningin Beatrix. Dat blijkt uit zijn column in De Telegraaf. De fans waren boos omdat GTST maandag niet doorging vanwege het abdicatie-nieuws. Zij vonden dat ze ‘recht’ hadden op de serie. “Nu heeft iedereen tegenwoordig wel recht op iets en wordt dat op de meest verongelijkte wijze opgeëist, maar dit is gestoord“, stelt hij. 

De GTST-kijkers scholden Beatrix uit voor ‘kut’, ‘dat ouwe mens’ en ‘bitch’. “Hadden deze afgestompte fabeltjesverslaafden in plaats van te schelden naar de talloze overzichten van leven en werk van ‘tante Bea’ gekeken, dan hadden zij hun portie alsnog gehad. Meer goede én slechte tijden dan in welk sprookjesfeuilleton dan ook.

Op Twitter ontstond al snel een tegenbeweging tegen de GTST-hooligans. Zij verzamelden de meest belachelijke reacties op een aparte internetsite.

Zie ook: Goede Tijden Slechte Tijden-fans woest op Beatrix

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen