Carlo Boszhard persifleert Beatrix in TV Kantine

Foto: RTLCarlo Boszhard kruipt in de huid van koningin Beatrix. Voor de aflevering van De TV Kantine op zaterdag neemt de RTL 4-ster een persiflage op het staatshoofd op. Dat vertelt hij woensdag in De Telegraaf. Het wordt zijn laatste persiflage op de koningin. “Toen ik haar zag spreken op tv werd ik meteen geïnspireerd. Zij stopt en ik zal dan ook nog maar voor één keertje in haar huid kruipen. Met diep respect. Ik vond het gewéldig wat de Koningin zei over de nieuwe generatie.

De scripts voor De TV Kantine zijn op het laatste moment herschreven. “Ik ga koningin Beatrix laten zingen in duet met Lange Frans. Je kent het liedje toch: Zing een liedje voor me Frans. Daarin figureert ze, terwijl hij over haar regeerperiode rapt.”

Het wordt een vrolijke persiflage. “Op de achtergrond lopen aanstaande Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander polonaise. Ik spot er mee, maar ik verheug me echt op een heel moderne vorm van de monarchie. Ik vind Willem en Máxima toppers.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen