Goede Tijden Slechte Tijden-fans woest op Beatrix

Sommige fans van Goede Tijden Slechte Tijden zijn woest op koningin Beatrix, omdat zij maandag hun favoriete soap moesten missen door het nieuws over haar abdicatie. Dat blijkt uit berichten op microblogdienst Twitter. De reacties zijn niet van de lucht. “Lieve Beatrix, kon u niet zaterdag of aankondigen dat u aftreed? Want dankzij u gaat gtst niet door BITCH!“, zegt ene Lorenaa. Ene Marianne is het roerend met haar eens en schrijft: “Kutt beatrix nu moet ik gtst missen… Bitch!

De vele woeste reacties zijn van dezelfde strekking. “Door die kut aftreding van Beatrix komt goede tijden weer eens niet, laat dat ouwe mens heel snel van de buis verdwijnen!!“, zegt Ashley.

En ook de mannen zijn boos, blijkt uit een tweet van Svenn: “Dus omdat tante Bea haar toespraakje straks gaat houden, komt er geen GTST voor mij? Hallo we zijn allemaal gelijk, ik heb recht op GTST.

Op Twitter is ook een tegenbeweging op gang gekomen. Die vinden de reacties zo belachelijk, dat ze deze op een aparte site gebundeld hebben.

Vanavond is een dubbele aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden te zien. De rest van de programmering schuift daardoor een half uur op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen