RTL Boulevard gaat door tijdens het EK Voetbal

Daphne Bunskoek en Albert Verlinde brengen ook in de maand juni het laatste shownieuws in RTL Boulevard. Tijdens het goed bekeken EK Voetbal gaat het televisieprogramma gewoon door. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van RTL 4. Ook de nieuwsrubriek Editie NL gaat door. Soap Goede Tijden Slechte Tijden beleeft op vrijdag 20 juni de cliffhanger van het seizoen. Het vakantieprogramma Nederland Vertrekt is vanaf maandag 23 juni de hele zomer dagelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

De vooravond van RTL 4 blijft tijdens het EK Voetbal in juni in tact. Alleen Goede Tijden Slechte Tijden wordt aan het eind van de maand juni vervangen door het vakantieprogramma Nederland Vertrekt. Oorspronkelijk stond deze realityserie op het programma als vervanging voor Boulevard. Dit laatste programma gaat nu echter gewoon de hele maand door, net als concurrent Shownieuws.

In Nederland Vertrekt gaan RTL-sterren als Beau van Erven Dorens, Martijn Krabbé en Daphne Bunskoek op zoek naar Nederlandse vakantiegangers in ons eigen land of in het buitenland.

RTL 4 tijdens de zomer met dagelijkse vakantieserie, 15 april 2008

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen