Beau, Linda en Gordon verzorgen amusement op RTL 4

De nieuwe amusementprogramma’s van Beau van Erven Dorens, Linda de Mol en Gordon worden met ingang van de maand maart verspreid over de week uitgezonden op RTL 4. Dat blijkt uit het programmaschema van RTL Nederland (klik hier). Het Zesde Zintuig van Beau van Erven Dorens zal iedere donderdag om half tien te zien zijn, de muzikale show Singing Bee van Gordon luidt op vrijdag het weekeinde in en Linda de Mol volgt Idols op met haar nieuwe show Ik Hou van Holland.

RTL 4 gooit haar programmering in maart volledig om. Waar de vernieuwing van de zender zich in september tot drie keer per week CSI vertaalde, staat er dit voorjaar met name veel amusement op het programma bij het commerciële RTL 4.

Op de maandag handhaaft RTL 4 haar serie-avond met Crime Scene Investigation en de nieuwe toevoeging Women’s Murder Club. Deze serie gaat over vier vrouwen in San Francisco, die elk op hun eigen manier betrokken zijn bij de misdaad in hun stad. Ieder met hun eigen deskundigheid helpen ze de moordgevallen op te lossen.

Froukje de Both en Sybrand Niessen openen de dinsdagavond om half negen met nieuwe afleveringen van TV Makelaar. Zij worden gevolgd door Herman den Blijkers Mijn tent is top, waarin vier stellen hun eigen horeca-gelegenheid beginnen.

Op woensdag is Gordon om half negen te zien met nieuwe afleveringen van Gillend naar huis. Hij wordt gevolgd door de Amerikaanse hitserie Bones.

John Williams presenteert op de donderdag een nieuw seizoen van Help mijn man is klusser, waarin hulpeloze vrouwen hulp krijgen van professionals. Beau van Erven Dorens volgt om half tien met het nieuwe programma Het Zesde Zintuig, waarin wordt onderzocht wie van de kandidaten het meest paranormaal begaafd is.

Gordons Singing Bee luidt op vrijdag om half negen het weekeinde in. Om half tien blijft RTL 4 de succesvolle vrijdagavondfilms uitzenden. In maart staan onder meer de titels Uptown Girls, Anastasia en The Banger Sisters op het programma.

Linda de Mols nieuwe show Ik Hou van Holland en Robert ten Brinks Lotto Weekend Miljonairs vullen de nieuwe zaterdagavond van RTL 4. Op zondag is het na het eredivisievoetbal tijd voor Voetbalvrouwen en Caroline Tensens Eén tegen 100.

Bekijk ook het interactieve programmaschema van RTL Nederland: klik hier.

Lees ook:
TV Makelaar: ‘TV Makelaar terug met Froukje als nieuwe presentatrice
Mijn tent is top: ‘Vier nieuwe koppels in Mijn Tent Is Top bij RTL 4
Gillend naar huis: ‘Gordon acht maanden lang op televisie
Het Zesde Zintuig: ‘Beau van Erven Dorens presenteert Het Zesde Zintuig
Singing Bee: ‘Singing Bee krijgt in maart een vervolg bij RTL 4
Ik Hou van Holland: ‘Nieuwe amusementsshow Linda de Mol heet Ik Hou van Holland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen