RTL 7 met talentenshow voor pokerenthousiastelingen

In het nieuwe programma RTL Next Star of Poker gaat RTL 7 vanaf vrijdag 22 februari op zoek naar het nieuwe pokertalent van Nederland. Kandidaten kunnen zich nu al kwalificeren voor de nieuwe televisieshow. Dat meldt RTL Nederland vandaag. Via rtlpoker.nl heeft iedereen de kans om zich te kwalificeren voor deze nieuwe televisieshow. Bij RTL 7 is vervolgens in zes uitzendingen te zien welke aanstormende pokertalenten om de eer zullen strijden. Wie wordt de Next Poker Star?

De winnaar van de tv-finale wint niet alleen eeuwige roem, maar vestigt in één klap ook zijn of haar naam in de Nederlandse pokerwereld“, aldus RTL 7.

Om te kwalificeren voor de televisieshow moet er deelgenomen worden aan één van de RTL Next Star Of Poker online kwalificatietoernooien. Deze kwalificatietoernooien, die tot en met 27 januari plaatsvinden, starten dagelijks om 19:35 uur op rtlpoker.nl. De beste twaalf spelers van de dag spelen vervolgens in één van de online finales. Vanuit deze onlinetoernooien gaan in totaal 36 qualifiers door naar de tv-show.

RTL Next Star of Poker is vanaf vrijdag 22 februari wekelijks rond middernacht te zien op RTL 7, dat zichzelf “dè pokerzender van Nederland en de sportieveling binnen de RTL-family of stations” noemt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen