Nieuwe programma’s Grenzeloos Verliefd en Later op NET 5

NET 5 gaat in maart de nieuwe program- ma’s Grenzeloos Verliefd en Later uitzenden. Beide realityseries staan op doordeweekse avonden vanaf half elf ’s avonds op het programma. Dat blijkt uit het programmaschema van maart. In Grenzeloos Verliefd verruilen Nederland- se mannen en vrouwen huis en haard voor een hereniging met de liefde van hun leven. In Later herenigt Erik van der Hoff voormalige beste vriendinnen. Ook Peking Express en Tussen de oren keren terug op NET 5.

NET 5 concentreert haar meest succesvolle titels in maart vooral van maandagavond tot en met woensdagavond. Op donderdag en vrijdag zijn films te zien.

De maandagavond van NET 5 wordt in maart vanaf half negen geopend door nieuwe afleveringen van het goed bekeken Grey’s Anatomy. Hierin worden vijf net afgestudeerde medici tijdens hun zware opleiding in Seattle Grace Hospital gevogld. Aansluitend zijn om half tien nieuwe afleveringen van Julia’s Tango te zien. In het hart van het bruisende Buenos Aires ontvangen Julia, Marjolein, Pia en Jacqueline met hun bed & breakfast Casa Bocquero gasten van over de hele wereld.

Grenzeloos Verliefd sluit de nieuwe maandagavond van NET 5 af om half elf. In dit programma draait alles om vakantieliefdes. Vaak blijft het bij een doodbloedende relatie op afstand, maar bij sommige mensen dooft de liefdesvlam niet. In Grenzeloos Verliefd besluiten zij hun hart achterna te reizen en te verhuizen naar het buitenland. NET 5 volgt een aantal van deze Nederlanders terwijl ze hun baan opzeggen, een talencursus volgen, hun familie achterlaten en vertrekken naar de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Colombia, Ghana, Peru, Patagonië en Jordanië.

Op dinsdag brengt NET 5 om half negen een nieuwe serie Desperate Housewives. De serie over de huisvrouwen van Wisteria Lane belooft heftiger, spannender en schokkender te worden dan ooit. Om half tien blijven afleveringen van de serie Dirt te zien, waarna de dag wordt afgesloten met een episode van Law & Order.

Het lustrumseizoen Peking Express: De Revolutie Route is vanaf maart wekelijks om half negen op woensdagavond te zien. Acht koppels uit Nederland en België binden de strijd met elkaar aan tijdens een helse tocht door Mexico, Nicaragua en Venezuela. Nieuw dit jaar is dat de kandidaten de eerste etappes in teams worden verdeeld. Peking Express wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Roos van Acker.

De humoristische NET 5-quiz Tussen de oren krijgt vanaf maart op de woensdag om half tien een vervolg. Cabaretier Erik van Muiswinkel is twee keer gastpresentator naast de vaste presentatoren Rob Urgert en Joep van Deudekom. Ze ontvangen wekelijks drie bekende Nederlanders, waaronder dit seizoen Linda de Mol, Viggo Waas, Sophie Hilbrand, Peter van der Vorst en Jan Jaap van der Wal. De presentatoren confronteren de gasten met humoristische vragen en experimenten.

De woensdagavond wordt om half elf afgesloten door het programma Later van Erik van der Hoff. In elke aflevering van Later komt een vrienden-, of vriendinnengroep aan bod. Vanuit de herinnering van de initiator blikt het programma terug op de tijd. Wie is wie, wie nam het voortouw, wie was jaloers en wie had de rijke ouders en hoefde niets zelf te betalen. Dit alles wordt geïllustreerd met foto’s en of bewegend beeld.

Op donderdag en vrijdag zendt NET 5 vanaf maart films uit. Op zaterdag zijn Law & Order en Cold Case te zien. Op zondag brengt NET 5 Ghost Whisperer en Medium.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen