Gordon acht maanden lang op televisie

Zanger Gordon heeft het drukker dan ooit. Nadat hij te zien was in succesvolle programma’s van Tien als Joling en Gordon over de vloer en Just the two of us, mag hij voor RTL 4 plaatsnemen in de jury van Idols en op reis voor Gillend naar Huis. Na een zomerse editie van dit reisprogramma beginnen binnenkort de opnames van de wintereditie. “Zij die me niet aardig vinden hebben pech, want de combinatie van Idols en Gillend Naar Huis betekent dat ik acht maanden lang continu op tv ben.

Gordon heeft zichzelf voor een half jaar verbonden aan RTL 4 en Idols. “Het was een zware beslissing, want dat betekent automatisch dat ik deze winter niet naar Zuid-Afrika kan gaan, waar ik gedeeltelijk woon“, zegt Gordon in Party. “Maar ik ga de zon zeker nog opzoeken, want er komt een wintereditie van Gillend Naar Huis. In februari start het programma weer en het wordt zonder twijfel weer hysterisch.

Het wordt een zware klus om de opnamen van beide programma’s te combineren. “Terwijl we met de live uitzendingen van Idols zullen starten in december, ga ik in dezelfde periode ook op pad voor mijn eigen programma. Van zondag tot zaterdagochtend trek ik er dan op uit, om dan ’s middags en ’s avonds in de studio van Idols plaats te nemen. Natuurlijk gaan we weer naar het buitenland. Dit keer staan Oostenrijk, Zwitserland, de Scandinavische landen, Kaapstad, Canarische eilanden en de Nederlandse Antillen op het programma. Klinkt allemaal heerlijk, maar ik moet ook naar die verschrikkelijke wintersportgebieden waar ik echt geen zin in heb.

Volgens Gordon is zijn nieuwe televisieprogramma Gillend naar Huis een stuk positiever dan Joling en Gordon over de vloer, dat hij met Gerard Joling maakte. “Bij Over de Vloer was het vaak zo dat ik mee werd getrokken door Gerard, die zei snel: ‘Ik doe het niet, ik heb er geen zin in’, maar in mijn eigen programma doe ik eigenlijk alles. Daardoor verlopen de opnames ook een stuk soepeler. Ik heb wel onwijze lol gehad met Gerard, maar dat is gewoon klaar nu, het is afgelopen.

Hoe het nu gaat tussen hem en mij? We spreken elkaar nauwelijks en zien elkaar ook nooit meer. Ongeveer een maand geleden benaderde ik hem voor een lunchafspraak, maar ik heb nooit wat van hem gehoord. Beetje jammer. Ik weet dat hij het druk heeft, maar ik vind dat je altijd tijd vrij moet maken voor elkaar…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen