Brandsteder blij met terugkeer Laat ze maar lachen

Ron Brandsteder is na het succes van Dancing with the Stars met Sylvana Simons weer helemaal terug op de buis bij RTL 4. De presentator is blij met zijn terugkeer op televisie, al spreekt hij zelf niet van een come-back. “Omdat ik nooit geloofd heb dat ik het vak niet meer kon doen, ben ik ook niet heel verbaasd over – wat ze vaak noemen – de come- back“, vertelde Brandsteder woensdag in RTL Boulevard. Zaterdag is de pre- sentator te zien in een nieuwe reeks van Laat ze maar lachen.

Ron Brandsteder is blij met de terugkeer van Laat ze maar lachen. “Dat was niet mijn idee“, vertelt hij. “Ik geloof dat het idee is gevormd bij de hoge heren in Hilversum en dat zie ik toch een beetje als een compliment.

In het programma komen voor het eerst ook de bloopers van Brandsteder zelf voorbij. “Dat is nieuw. We hebben een speciale kaart van het huis met mijn bloopers en daar kunnen de gasten zelf een keuze uit maken. Elke aflevering mogen ze zelf kiezen. Op die manier stel ik mezelf ook een beetje bloot op. Niet letterlijk hoor, dus de kijkers hoeven niet bang te zijn, haha.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen