Ron Brandsteder terug met Laat ze maar lachen

Ron Brandsteder, momenteel samen met Sylvana Simons te zien in het programma Dancing with the Stars, keert terug met een nieuwe reeks afleveringen van de komische talkshow Laat ze maar lachen op RTL 4. “De presentator met zijn aanstekelijke lach brengt in een nieuw decor maar liefst vier gloednieuwe afleveringen waarin hij elke week drie bekende gasten trakteert op veel lach- wekkende fragmenten gerelateerd aan hun werk en interesses“, aldus een zegs- vrouw van de zender.

Ron Brandsteder verheugt zich op Laat ze maar lachen. “Het is een programma dat echt bij me past“, legt Brandsteder uit. “Het is intiem en het heeft een hoge lachdichtheid. Ik ontvang mensen die kunnen relativeren, die zichzelf niet altijd serieus nemen en daarom ook goed om zichzelf kunnen lachen. In een tijd waarin de ‘afzeiktelevisie’ steeds meer oprukt, geven wij wat tegengas met een uurtje ongecompliceerd lachen, met elkaar, om onszelf en om de rest van de wereld.

De bekende Nederlanders voegen zelf de opmerkelijke verhalen achter de schermen of anekdotes toe die verscholen gaan achter de vertoonde hilarische of tenenkrommende gebeurtenis. Als gast ontvangt Ron onder meer de broers Carlo en Ron Boszhard, NCRV-coryfee Jochem van Gelder, ONM-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, actrice Peggy Vrijens, RTL 4-weervrouw Helga van Leur, GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn en RTL Nieuws-presentator Jan de Hoop.

De beelden in Laat Ze Maar Lachen zijn niet alleen maar bloopers. “Er zijn ook tv-fragmenten die op zichzelf lachwekkend zijn“, vertelt de woordvoerster. “Naast de komische missers van de gasten, passeren ook diverse blunders van Ron zelf de revue. Tevens is er wekelijks een echte ‘klassieker’ te zien.

Laat ze maar lachen is vanaf zaterdag 2 juni wekelijks te zien bij RTL 4 (20.00 uur).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen