Laatste woonavond RTL 4 op dinsdag 13 maart

TV Makelaar en Bouwval gezocht vullen op aanstaande dinsdag 13 maart de laatste ‘dinsdagavond-woonavond’ van RTL 4. De zender stopt met de thema-avond, omdat het tv-station haar programmering wil vernieuwen in het voorjaar. Het is nog onbekend of programma’s als TV Makelaar en Verhuisbericht nog terugkeren op een andere avond, maar voor In Holland staat een huis (foto) is het doek definitief gevallen. Op dinsdag 20 maart brengt RTL 4 twee nieuwe programma’s op de buis.

Wie wordt de man van Froukje? (20.30 uur) en Voor de rest van je leven (21.30 uur) moeten de woonavond vanaf 20 maart doen vergeten. In Wie wordt de man van Froukje? gaat Froukje de Both op zoek naar een partner. Martijn Krabbé zoekt ondertussen uit wat de man van Froukje kan verwachten. Voor de rest van je leven is een nieuwe spelshow waarin kandidaten een levenslange uitkering kunnen winnen. De woensdagavond van RTL 4 met waargebeurde verhalen blijft gehandhaafd.

De herhaling van Kees en Co, Terug in je leeftijd en Jouw vrouw, mijn vrouw moeten vanaf donderdag 8 maart plaatsmaken voor de programma’s De weg naar Fame (20.30 uur) en Klasgenoten (21.30 uur) met Robert ten Brink.

De laatste uitzending van Dancing on Ice is op vrijdag 23 maart. Op vrijdag 30 maart volgen herhalingen van Baantjer en Grijpstra en De Gier het ijsdansprogramma Dancing on Ice op op de vrijdagavond. De zaterdagavond van RTL 4 wordt vanaf maart gevuld door CSI en Lotto Weekend Miljonairs. Op de zondagavond keert Chazia Mourali terug met de Achmea Kennisquiz en zijn herhalingen van Baantjer te zien.

Standoff is de nieuwe politieserie die RTL 4 in maart op maandagavonden na Crime Scene Investigation zal gaan uitzenden. Matt en Emily vormen in Standoff samen een team en zijn de beste onderhandelaars van de FBI Crisis Negotiation Unit in LA. Elke crisis kunnen zij samen aan met hun babbel. Maar het is de vraag of zij zich ook uit de crisis kunnen praten, die hun eigen geheime relatie creëert op hun werk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen