Tien gaat ook zingen met sterren

Just the two of us is de werktitel van het nieuwe programma van Tien, waarin acht bekende Nederlanders die niet bekend staan om hun zangkwaliteiten, laten horen wat ze op vocaal gebied in huis hebben. In deze muzikale afvalrace wordt iedere bekende Nederlander aan een zanger gekoppeld. De zo ontstane duo’s krijgen een week de tijd om een liedje in te studeren compleet met choreografie. Het eindresultaat wordt beoordeeld door een strenge doch rechtvaardige jury.

Ook SBS 6 komt dit jaar met een programma waarin bekende Nederlanders hun zangkunsten laten horen aan de kijker. In So You Wannabe A Popstar worden tien BN’ers omgeschoold tot popster. Geholpen door professionele coaches zingen de BN’ers in een wekelijkse strijd live populaire nummers om de gunst van de kijker. Just the two of us is vanaf maandag 19 maart om 20.30 uur te zien bij Tien. So You Wannabe A Popstar staat voorlopig nog niet in de uitzendschema’s van SBS 6.

Just the two of us vult vanaf maart de gehele maandagavond van Tien. Op dinsdag 6 maart keren Gordon en Gerard Joling volgens planning terug met een nieuwe reeks van Joling en Gordon over de vloer. De misdaadserie Parels en Zwijnen keert op donderdag 29 maart terug bij de televisiezender van John de Mol.

De vrijdagavond van Tien staat vanaf maart in het teken van seks. In de realityshow My Bare Lady wordt een groepje vrouwelijke pornosterren in Los Angeles gevolgd. Tijdens de serie krijgen ze in Engeland dramalessen, stemtraining, bewegingsles en een inleiding op het spelen van Shakespeare. Tot slot mogen de dames op het podium van een beroemd West End Theater laten zien hoeveel ze van hun lessen hebben opgestoken. “Geven ze de voorstelling van hun leven, of kunnen ze echt alleen maar orgasmen faken? Deze serie onthult alles!“, aldus Tien.

In de serie G-spot op vrijdag om 21.30 worden de belevenissen van Hollywood actrice Gigi (Brigitte Bako) gevolgd. Ooit was ze een veelbelovend jong sterretje dat overal lovende kritieken oogstte. Nu, als dertiger, komt ze alleen nog maar aan de bak in late night B-films. Gigi is echter vastbesloten een grootse comeback te maken en deelt haar avonturen met haar vaste vriendenclubje. Courting Alex (22.00 uur) is een komedieserie over de single advocate Alex. Ze wil zo snel mogelijk aan de man.

De nieuwe Nederlandse dramaserie Voetbalvrouwen is vanaf zondag 4 maart te zien na De Wedstrijden op Tien. In Voetbalvrouwen draait alles om de glamour van het voetbal. “Hoogblonde dames met teveel geld, teveel tijd en nauwelijks een eigen leven, want voetbalvrouwen staan in dienst van hun man. En alle clichés zijn waar: Het eindeloze shoppen, het dubbelparkeren van de PC Hoofttractor, de ijdelheid, de ruzies en de tranen als een vrouw ontdekt dat haar liefhebbende man zich wel degelijk aan een opdringerige fan heeft vergrepen“, aldus Talpa. De kijker leert het leven van de voetbalkennen door de ogen van diverse personages. Acteurs in de serie zijn onder meer Victor Low, Leontine Borsato, Barry Atsma, Lone van Rosendaal, Bas Muijs, Nicolette van Dam, Mike Weerts en Sophie van Oers.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen